Coneixes les nostres instal·lacions?

Per nosaltres, gaudir d’unes bones instal·lacions internes és un element bàsic pel bon funcionament d’una autoescola. Per aquest motiu, a Dinamik tenim cura de cada aula perquè els alumnes puguin trobar-se en un ambient distès i confortable, perfecte per educar-los en formació vial.

A més, Dinamik col·labora amb l’Associació d’Autoescoles de Tarragona per tal de poder accedir a unes instal·lacions externesen les quals els alumnes puguin realitzar de forma segura, pràctiques per a diferents carnets de moto.

Instal·lacions de l’autoescola:

Les instal·lacions de Dinamik es divideixen en diferents espais, i tots estan adaptats per variar les seves dimensions segons el nombre d’alumnes. L’Autoescola Dinamik està enfocada per tal que la seva formació es dugui a terme d’una manera distesa i molt enriquidora. A més, sempre disposareu de com a mínim un professor per tal de resoldre qualsevol dubte de forma immediata i eficaç.

Instal·lacions de la pista de motos:

A Dinamik disposem d’una zona habilitada proporcionada per l’Associació d’Autoescoles de Tarragona, i destinada a totes aquelles autoescoles que hi estiguin associades i ofereixin els permisos AM, A1, A2 i A.

La pista de motos està situada a l’Avinguda Andorra 33, 43120, Constantí (Tarragona).