1. On es faran els exàmens?  

Els exàmens per l’obtenció de qualsevol permís, es realitzen en diferents espais segons el tipus d’examen.

Examen teòric: Al centre oficial de Tarragona, ubicat al Carrer Riu Segre 19, Campclar.

Examen pista: Al mateix recinte just al costat del centre oficial de Tarragona. Aquest examen només es duu a terme pels permisos de conduir de l’A1 i A2. Consta de dues proves a realitzar i les dues es realitzen en un circuit tancat.

La primera d’elles consisteix a passar entremig de dues planxes de metall, seguit d’un eslàlom de 5 conus. El segon, una mica més llarg consisteix a realitzar una prova en un temps màxim de 25 segons.

Examen pràctic: El permís de classe A1 i A2 la segona part de l’examen pràctic consisteix en una prova de circulació. El permís de classe B, comença en aquest punt tot i que també es pot iniciar des d’algun altre lloc.

 

2. Esticpreparat/da peranara examen? 

A Dinamik sabràs perfectament quan et trobes en les millors condicions per anar a examen, perquè durant tota la preparació del curs i mentre realitzes els test, fem un control individualitzat per cada alumne. Les preguntes del tests són molt semblants als exàmens de la D.G.T i així pots estar al corrent de la teva preparació.

Has de saber que a l’examen només es permet un 10% d’errors, així doncs en un examen de 30 preguntes només en podem respondre malament 3. Si tens 4 errades, l’examen està suspès.

Amb aquest control personalitzat dels tests aconseguim poder-te assessorar de quina és la millor data per anar a examen amb moltes possibilitats d’aprovar segons la necessitat de cada un dels alumnes.

3. Què és la taxa oficial de tràfic? 

La taxa que es paga a la prefectura de trànsit i que serveix perquè la DGT realitzi l’examen dona dret a dues oportunitats d’examen, així doncs cada dos suspensos hem de renovar la taxa.

Per exemple, si aprovem la teòrica a la  1ª, ens quedaran dues oportunitats més per a realitzar l’examen pràctic. Si suspenem el primer examen teòric i l’aprovem a la 2ª, només ens quedarà una oportunitat per fer l’examen pràctic sense haver de renovar la taxa. Si suspenem dues vegades l’examen teòric haurem de tornar a paga la taxa per poder-te presentar de nou a l’examen. Per això és importantíssim anar molt ben preparats aquest examen teòric i així poder gaudir de dues oportunitats a l’examen pràctic.

A Dinamik fem tot el que estàal nostre abast perquè no hagueu de renovar l’expedient!

 

4. Valla pena uncursintensiudeteòrica? 

A Dinamik el teu curs serà tan intensiu com tu vulguis.

Avui dia tenim poc temps per a realitzar totes les tasques que volem. Si et vols treure el carnet però no vols que s’allargui molt en el temps a Dinamik pots ser-hi durant totes les hores del dia, on sempre trobaràs un professor titulat al teu servei per resoldre tots els dubtes que vagin sortint. A més, quan l’escola sigui tancada, podràs fer test o accedir a tot el temari online còmodament des de casa i fer preguntes via e-mail que et respondrem tan bon punt les veiem.

Però si ets d’aquelles persones que tens moltes coses a fer i disposes de poc temps al dia o si més no, no vols anar de pressa a treure’t el carnet, a Dinamik  també tens la teva autoescola, ja que nosaltres ens adaptem al teu ritme.

A la nostra autoescola el curs intensiu te’l fem a mida!

 

5. Amb quin vehicle faré les pràctiques? 

T’animes a treure’t el permís B i vols conèixer la nostra flota de vehicles?

Doncs d’una banda tenim un Nissan Juke, un crossover amb un disseny esportiu i un estil impecable. Les llums davanteres en forma de boomerang i la posició elevada de conducció permeten tenir un camp de visió més elevat i còmode. Pel que fa l’interior del vehicle, el Nissan Juke compte amb un equipament d’accessoris gràcies a l’última tecnologia que permet la comoditat d’una conducció segura.

D’altra banda, el Seat Ibiza té un perfil esportiu i les seves inconfusibles línies marcades creen un conjunt dinàmic el qual és difícil resistir-s’hi. Les seves proporcions aerodinàmiques permeten respondre a la perfecció a cada gir. La tecnologia d’última generació t’oferirà la millor experiència de conducció possible.